Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

Μπάγεβιτς: "Θέλω μόνο νίκη"


Ο Σερβοέλληνας προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως κόντρα στον Ηρακλή η "Ένωση" θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης και τίποτα λιγότερο. Εκτός "μάχης" οι Μαντούκα και Λαγός, μέσα ο Πελετιέρι.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζει ότι μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζει τους παίκτες τους για μία... μάχη, που μπορεί να ανεβάσει βαθμολογικά ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ.

Τα τελευταία ματς της "Ένωσης" αποδεικνύουν πως η ομάδα βρίσκεται (αγωνιστικά τουλάχιστον) σε καλό δρόμο και ο έμπειρος κόουτς θέλει μέσω της σκληρής δουλειάς, να φτάσει την ΑΕΚ δεύτερη στο πρωτάθλημα και πρώτη στον όμιλο των πλέι-οφ.

Το βάρος έχει πέσει στην ψυχολογία, εκεί όπου ποντάρει πολλά το προπονητικό τιμ, προσπαθώντας να περάσει τους παίκτες το μήνυμα "εμείς παίζουμε την μπάλα μας και δεν ασχολούμαστε με τα διοικητικά"...

Αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα ο Αγκουστίν Πελετιέρι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έπρεπε να επιλέξει έναν εκ των δύο για την αποστολή και αυτός ήταν τελικά ο Πελετιέρι.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Παναγιώτης Λαγός, που επίσης προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, μετά τη μεσημεριανή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι Σάχα, Μάχο, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Κυργιάκος, Ενσαλίβα, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Ζορμπάς, Χετεμάι, Μπασινάς, Εντίνιο, Παυλής, Τζεμπούρ, Μπλάνκο και Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: