Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

ΠΑΟ: Οι τρεις υποψήφιοι για την επίθεση


Νίλμαρ (Ιντερνασιονάλ), Φαλκάο (Ρίβερ Πλέιτ) και Παλάσιο (Μπόκα Τζούνιορς) υποψήφιοι για την μια θέση στην "γραμμή κρούσης" του Παναθηναϊκού με την αγωνία να κορυφώνεται μετά την πρόταση και στους τρεις εκατέρωθεν από την διοίκηση του "τριφυλλιού".
Πιο δύσκολη περίπτωση αλλά και ενδεχωμένος πιο "ζεστή" για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αυτή του Νιλμάρ με τον ελληνικό σύλλογο να προσφέρει περίπου 6 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Την ίδια ώρα, η Ιντερνασιονάλ ζητάει για τον 24χρονο επιθετικό 10 εκατ. ευρώ για το 80% (από τα οποία τα 5 με τη μορφή αποπληρωμής στην προοπτική της πενταετίας).

Για την άλλη περίπτωση, αυτή του Φαλκάο τα γεγονότα δείχνουν πιο προσιτή την περίπτωση απόκτησής του, αφού το "τριφύλλι" ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του, προσφέροντας 5 εκατ. ευρώ ενώ η Αργεντίνικη ομάδα παραχωρεί το 80% με 7 εκατ. στο "κόλπο" της μεταγραφής του υπάρχουν ενδιάμεσα και τα γραφεία μάνατζερ που κατέχουν δικαιώματα του 22χρονου φορ.

Τέλος, άλλη μια δύσκολη περίπτωση αυτή του Ροντρίγκο Παλάσιο. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσφέρουν επίσης 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά η Μπόκα Τζούνιορς υποστηρίζει ακόμα πως δεν τον παραχωρεί.

Για τον επιθετικό της Μπόκα, δημοσιεύματα την Τετάρτη, ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Ροντρίγκο Παλάσιο, μια πρόταση... σοβαρή όπως χαρακτήρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χόρχε Αμορ Αμεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: