Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

Νέο ΜΠΑΜ για Μαν.Σίτι: Χτυπάει Τέρι και Ματεράτσι


Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να περιμένει εναγωνίως την απάντηση του Κακά για να ολοκληρώσει την πιο ακριβή μεταγραφή που έγινε ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτά και σε άλλες γραμμές για ενίσχυση.

Όπως αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, ο επόμενος μεγάλος στόχος των "πολιτών" μετά τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας" του 2007 είναι ένας κεντρικός αμυντικός παγκόσμιας κλάσης, με τους βασικούς "υποψήφιους" να είναι οι Τζον Τέρι και Τζουζέπε Ματεράτσι!

Σύμφωνα με την αγγλική "Sun", η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε υπέρβαση και στην άμυνα, προσφέροντας τον ποσό των 40 εκ.λιρών για κάνει τον Τζον Τέρι τον επόμενο αρχηγό της, με τον Μαρκ Χιουζ να έχει εκμυστηρευτεί στον σείχη Μανσούρ πως η ομάδα-όνειρο για αυτόν θα περιελάμβανε το Ρομπίνιο σε ρόλο εκτελεστή, τον Κακά δημιουργό, και τον Τέρι οργανωτή της άμυνας.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας Sportmediaset.it αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση που είναι θεωρητικά αδύνατον να αρνηθεί η διοίκηση της Ίντερ για τον Μάρκο Ματεράτσι: 8 εκ.ευρώ στους "νερατζούρι" και 5,5 εκ.ευρώ στον παίκτη για δύο χρόνια, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: