Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2009

Θέλουν Μάρμπερι οι Αγγελόπουλοι


Ακόμη ένα μεταγραφικό μπαμ κυνηγούν στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Μετά το καλοκαιρινό μπαμ που έκανα οι Αγγελόπουλοι φέρνοντας τον Τσίλντρες, τώρα θέλουν να φέρουν στον Πειραιά τον Στεφόν Μάρμπερι.

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού έχουν στόχο τον άσο και αστέρα των Νιου Γιορκ Νικς, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την ομάδα της Νέας Υόρκης και είναι σχετικά παροπλισμένος. Με 21.9 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο, ο Μάρμπερι μοιάζει ανέφικτος στόχος, ειδικά τέτοια περίοδο, αλλά οι Αγγελόπουλοι εξετάζουν το θέμα.

Με 19.9 πόντους στη 12χρονη καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Μάρμπερι θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς γκαρντ των τελευταίων ετών, αλλά το θέμα είναι πως μπορεί να λογιστεί ώς προσωρινή λύση για την αντικατάσταση του Τζος Τσίλντρες (που θα μείνει εκτός για 40 ημέρες), ένας παίκτης με τέτοιο όνομα και τόση εμπειρία.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θέλει να καλύψει το κενό του Τσίλντρες (σε απόδοση και όνομα) με την καλύτερη δυνατή περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει μέχρι την Τρίτη να δηλώσει την όποια αλλαγή στην Ευρωλίγκα. Εκτός κι αν στο Λιμάνι, θέλουν τον Μάρμπουρι μόνο για το πρωτάθλημα!

Ποιος είναι ο Μάρμπουρι

Ο "Στάρμπουρι" είχε επιλεχτεί στο Νο5 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά έγινε γρήγορα ανταλλαγή στους Τίμπεργουλβς (αντί του Ρέι Άλεν). Οδήγησε τους "Λύκους" στα πλέι-οφ, πριν "μετακομίσει" στο Φοίνιξ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ανατολή και τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε στους Νικς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: