Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Γκαλέτι: Αφιερωμένο στον Ντάρκο το πρωτάθλημα...


Οι δηλώσεις :

Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο
.Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του, αυτό προσπαθούμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε»
, είπε αρχικά ο Γκαλέτι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όμορφο τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες στο Καραϊσκάκη:
«Είναι ένα από τα όμορφα γκολ που έχω πετύχει, αλλά το επόμενο θα είναι πιο σημαντικό. Είδα τον Πατσατζόγλου που μπήκε στη φάση, αλλά φοβήθηκα μην μείνει εκτός και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά, λιγοστεύουν τα περιθώρια λάθους, όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το πέναλτι μού αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα και όταν εκτελείς άσχημα, είναι δύσκολο να μπει».
«Πρέπει να αντέξουμε»

Ο 28χρονος άσος τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ωστόσο, υπογράμμισε πως θα το «παλέψει» με όλες του τις δυνάμεις: «Είναι ωραίο που είμαι την πρώτη θέση των σκόρερ, όπως και ότι η ομάδα μου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ως το τέλος. Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος. Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: