Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Μεχμέτ Γιλντίζ βλέπει ο Ολυμπιακός


Τον Μεχμέτ Γιλντίζ, της Σίβασπορ, έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ! Ο 27χρονος σέντερ φορ της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ, με 11 γκολ και το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη προσεγγίσει την ομάδα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, την περίπτωση του οποίου βλέπουν με καλό μάτι κι άλλοι σύλλογοι (Γαλατασαράι, Άντερλεχτ).

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, είχε αναφέρει με δημοσίευμά της πριν από δέκα ημέρες και η τούρκικη ιστοσελίδα «Guncel».

«Μαζί μας μέχρι το τέλος»

Ο Μπουλέντ Ουγκούν, τεχνικός της Σίβασπορ, δήλωσε στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ με αφορμή το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα ο Γιλντίζ: «Ο Μεχμέντ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, με πολύ καλό χαρακτήρα και ποιότητα, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Μέχρι το τέλος της σεζόν, θα μείνει μαζί μας. Όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, θα κοιτάξουμε να βρούμε μια λύση που να βολεύει και τις δύο πλευρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: