Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

SUPERLEAGUE - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αποτελεσματα

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1

Συνεχίζει την προέλασή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα και από τις Σέρρες, επικρατώντας 1-0 του ουραγού Πανσερραϊκού, και έφτασαν τους 45 βαθμούς σε 18 αγώνες, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 26' ο Τοροσίδης.

Αστέρας Τρίπολης-Θρασύβουλος 3-0

Με τον Καούνο να βρίσκει δίχτυα σε δεύτερο σερί ματς και τον Φιλομένο να σκοράρει δις, ο Αστέρας επικράτησε άνετα 3-0 του Θρασύβουλου.

Ηρακλής-ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το πρώτο της διπλό με τον Μπλάνκο να σκοράρει σε μία αναμέτρηση που θα συζητηθεί πολύ για την απόφαση των διαιτητών να ακυρώσουν γκολ του Ηρακλή στο 50' όταν το σκορ ήταν 0-0. Κι όμως όλα αυτά (η πρώτη εκτός έδρας νίκη, το ακυρωθέν γκολ) περνάνε σε δεύτερη μοίρα όταν ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή σε ένα χώρο διασκέδασης.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο και έπειτα επενέβησαν τα ματ. Το πλήθος διαλύθηκε, έγιναν κάποιες συλλήψεις αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει. Στο ταρτάν του σταδίου πάνω σε ένα φορείο ένας άνθρωπος δεχόταν έντονες μαλάξεις στην καρδιά επί 20 λεπτά από τους γιατρούς πρώτων βοηθειών! Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση αλλά το γεγονός πως οι γιατροί έκαναν μαλάξεις σίγουρα καθιστά την κατάστασή του σοβαρή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο και οι προσπάθειες των ανδρών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή είναι μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: