Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

Ελλάδα-Δανία 1-1


Αρκετά καλή ήταν η εικόνα που παρουσίασε η Εθνική ομάδα η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Δανία στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με το Ισραήλ, (στις 28 Μαρτίου στο Ραμάτ Γκαν και την 1η Απριλίου στο Παγκρήτιο)για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μπόρινγκ άνοιξε στο 49΄ το σκορ, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε στο 61΄ ο Γκέκας. Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες με τον Γκέκα πρωταγωνιστή στις περισσότερες εξ΄ αυτών και έδειξε πως μπορεί να παρουσιαστεί πανέτοιμη και καλύτερη στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Το ντεμπούτο του με τη «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μόρας. Περίπου 4.000 κόσμος βρέθηκε στο Φάληρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων...

ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς (46' Τζόρβας), Δέλλας (46' Μόρας), Κυργιάκος (46' Α. Παπαδόπουλος), Σεϊταρίδης, Τοροσίδης (75' Σπυρόπουλος), Τζιόλης, Καραγκούνης, Μπασινάς (46' Κατσουράνης), Σαμαράς, Χαριστέας (46' Λυμπερόπουλος), Γκέκας.

ΔΑΝΙΑ (Μόρτεν Ολσεν): Τ. Σόρενσεν, Κρ. Σόρενσεν, Αγκερ, Γιάκομπσεν, Κρόλντρουπ, Κρ. Πόουλσεν, Γιένσεν (46' Αντριάνσεν), Μπόρινγκ (81' Κρίστενσεν), Ρόμενταλ, Νόρστραντ (46'

Δεν υπάρχουν σχόλια: