Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2009

Ανακοίνωσε Χίντινκ η Τσέλσι


Την τεχνική καθοδήγηση της Τσέλσι αναλαμβάνει από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το τέλος της περιόδου ο Γκους Χίντινκ, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters.

"Δεν είναι αρκετός χρόνος να προετοιμάσεις μίας ομάδα σε μία εβδομάδα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Η Τσέλσι διαθέτει καλούς παίκτες, που βρίσκονται σε φολυ φόρμα κι αυτό θα κάνει το έργο μου πιο εύκολο", δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος σχεδιάζει να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου της Τσέλσι με την Γουότφορντ το Σάββατο.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να έχει επαφή με τον προκάτοχό του, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα της ομάδας.

"Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμη, αλλά θα επικοινωνήσω μαζί του μέσα στο επόμενο διήμερο", είπε ο Χίντινκ, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Τσέλσι, ούτε σκοπεύει να το κάνει: "Δεν χρειάζεται να υπογράψω. Δεν είναι θέμα χρημάτων", κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ερωτηθείς, τέλος, εάν σκοπεύει να πάρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και κάποιους βοηθούς του, απάντησε: "Όχι, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Προτιμώ να δω πως έχει η κατάσταση στην ομάδα πριν πάρω τις αποφάσεις εάν χρειάζεται κάτι η ομάδα ή όχι".

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι: "Ο σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Γκους Χίντινκ θα είναι προσωρινός προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου. Πρόκειται να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες μέσα στην εβδομάδα. Με την ευκαιρία ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τη συνεργασία και την κατανόησή της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: