Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2009

Πανιώνιος Φεύγουν Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ


Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ δεν πρόκειται να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τους "κυανέρυθρους", όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Τσακίρης σε συνάντηση που είχε με τους "Πάνθηρες".

Ο Τσακίρης κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς εκτός από τους προαναφερθέντες παίκτες αναφέρθηκε και στους Μανιάτη και Μαϊστόροβιτς, που επίσης αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Όσον αφορά τους Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, τόνισε: "O Ρεκόμπα θα φύγει το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να του δώσω το 1,2 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει. Του ζήτησα να βοηθήσει ώστε να πάρουμε το κύπελλο γιατί αυτό είναι που θέλω και ας μην παίξει στο ματς με τον Εργοτέλη.

Για τον Εστογιάνοφ αν δεν δεχτεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του και μετά το 2010 δεν θα τον κρατήσω. Έχει ρήτρα 2 εκ. ευρώ και μου έχει ζητήσει να πάει σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης, θα τον αφήσω να φύγει
".

Για τους Μαϊστόροβιτς και Μανιάτη ανέφερε σχετικά: "Ο Μαϊστόροβιτς θα φύγει το καλοκαίρι. Δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του για οικογενειακούς λόγους. Τον Μανιάτη τον υπολογίζω παίκτη της ΑΕΚ. Θα φύγει το καλοκαίρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: