Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2009

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα o Λέτο


Σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Σεμπαστιάν Λέτο στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Αργεντινός δεν το χώνεψε ακόμη ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν και ο Λέτο έκανε του κεφαλιού του για ακόμη μια φορά με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε να τον στήλει για ακόμη μια φορά στα αποδυτήρια και να τον αφήσει εκτός αποστολής με Εργοτέλη.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της χθεσινής προπόνησης, ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού παρατήρησε ότι ο νεαρός άσος δεν ήταν ορεξάτος και τον έβλεπε προκλητικά αδιάφορο, με αποτέλεσμα να διακόψει το πρόγραμμα και να του ζητήσει εξηγήσεις.

«Τι έχεις, γιατί δεν τρέχεις; Γιατί δεν προπονείσαι καλά;», τον ρώτησε ο Βαλβέρδε, με τον Λέτο να του απαντά ότι αισθάνεται μικροενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι, χωρίς, όμως, να πείθει είναι η αλήθεια τον προπονητή του. Και τότε ο Ισπανός τον έστειλε στα αποδυτήρια, λέγοντάς του: «Αν είναι να μην έχεις διάθεση να πας μέσα...».

Αναλυτικά την 18μελής αποστολή απαρτίζουν οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Πάβελ Κόβατς, Τάσος Πάντος, Ντιντιέ Ντομί, Χρήστος Πατσατζόγλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Φερνάντο Μπελούτσι, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Κώστας Μήτρογλου, Ντουντού Σεαρένσε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ματ Ντάρμπισιρ, Όσκαρ Γκονθάλεθ, Λεονάρντο, Κώστας Μενδρινός, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Κάρλος Ντιόγκο και Γιώργος Γκαλίτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: