Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

ΠΑΟ; Έφυγε για Ισπανία


Αισιόδοξοι ότι μπορούν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Μαδριγάλ» αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την Ισπανία, όπου την Τετάρτη (25/02) θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16" του Champions League.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος τόνισε: "Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να επιστρέψουμε από την Ισπανία με θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, να έχουμε πάθος και δύναμη και να δώσουμε το καλύτερο ματς εαυτό. Αν παίξουμε όπως στην Βρέμη και στο Μιλάνο έχουμε ελπίδες".

Ανάλογες και οι δηλώσεις του Αντρέας Ίβανσιτς, ο οποίος μίλησε και για συγκεκριμένο σκορ: "Το 1-1 θα ήταν ιδανικό σκορ. Είναι σημαντικό σε ένα εκτός έδρας ματς και ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε με τα νοκ άουτ παιχνίδια να πετύχουμε ένα γκολ".

Από την πλευρά του ο Σίλβα Κλέιτον υπογράμμισε: "Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το πιστέψουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα. Η Βιγιαρεάλ είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ σίγουρα θα είναι πολύ καλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: