Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2009

Χρήση ινδικής κάνναβης από Φελπς!

Όπως αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση η αγγλική εφημερίδα "News of the world", ο Αμερικανός υπερπρωταθλητής βρέθηκε να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης μέσω ενός γυάλινου σωλήνα κατά τη διάρκεια γιορτής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνα, ενώ το συγκεκριμένο μέσο παρουσιάζει και επίμαχη φωτογραφία-ντοκουμέντο, υποστηρίζοντας πως αυτή τραβήχτηκε στις 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το κείμενο, ο Φελπς είχε επισκεφτεί το κολέγιο της Κολούμπια για να συναντήσει κρυφά μία φοιτήτρια, ονόματι Τζόρνταν Μάθιους, όμως τελικά παρουσιάστηκε στη γιορτή δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στους προσκεκλημένους.

"Από τη στιγμή που έφτασε, έχασε τον έλεγχο. Εάν συνεχίσει να γιορτάζει έτσι, θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν συνεχίζει να κερδίζει και άλλα μετάλλια.

Ο Μάικλ ήρθε να συναντήσει τη Τζόρνταν, όμως τελικά κατέληξε στο να σπαταλήσει τη βραδιά. Ήρθε με ένα γκρουπ από κορίτσια, που ήταν όλες μεθυσμένες.

Δεν συναντάς πολλές διασημότητες στην Κολούμπια, έτσι όταν έρχεται ο Φελπς στη γιορτή σου είναι ένα γεγονός εξαιρετικό", τόνισε στην εφημερίδα άνθρωπος που έδωσε το "παρών" στη γιορτή, για να προσθέσει:

"Μπορούσες να καταλάβεις πως ο Μάικλ είχε καπνίσει πριν. Άρπαξε το σωλήνα και τον αναπτήρα και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.

Φαινόταν κάτι το εντελώς φυσιολογικό με τον σωλήνα στα χέρια του, όπως κάνει κολύμπι στην πισίνα. Ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης σε αυτό το κάπνισμα.

Ο Μάικλ κατέληξε να γίνει παρανοϊκός, ενώ λίγο νωρίτερα έδειχνε αρκετά νευρικός".

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο Μάικλ Φελπς κατελήφθη από πανικό όταν πληροφορήθηκε για το κείμενο και πως προσπάθησε με κάθε τρόπο να μπλοκάρει την δημοσίευση της "ενοχοποιητικής" για αυτόν φωτογραφίας, ενώ να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η ΔΟΕ, η αμερικανική ομοσπονδία κολύμβησης αλλά και ο προπονητής του Μπομπ Μπάουμαν.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η "News of the world":
















Δεν υπάρχουν σχόλια: