Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

Νέος πρόεδρος ΑΕΚ ο Θανόπουλος


O Nίκος Θανόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ όπως αποφασίστηκε στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (04/02).

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης ανέλαβε όπως και αναμενόταν την προεδρία του συλλόγου. Άλλωστε ήταν γνωστό πως είχε και την στήριξη του Νίκου Νοτιά. Νέος αντιπρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι ο Παντελής Αθηνής.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Θανόπουλος είναι αδερφός του μετόχου της ομάδας, Νάσου Θανόπουλου, που είχε αναλάβει καθήκοντα κατά τη διάρκεια που ο Ντέμης Νικολαΐδης βρισκόταν στην προεδρία του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης ήταν εκείνος που ασχολήθηκε με το ζήτημα της κατασκευής του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας τους περασμένους μήνες.

"Πρόεδρος θα γίνει ο κύριος Θανόπουλος που έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη των μετόχων. Είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να τρέχει την ομάδα τώρα. Το κάνει ήδη εδώ και αρκετό καιρό. Εγώ επειδή μένω στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο και σωστό να γίνω πρόεδρος της ΠΑΕ", δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης που συνέχισε: "Όταν μιλάει ο κ. Θανόπουλος είναι σαν να μιλάω εγώ. Αντιπρόεδρος είναι ο Παντελής Αθηνής. Θα στηρίξουμε όλοι η μέτοχοι την ομάδα. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξεως. Θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Βλέπω μεγάλη βελτίωση στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι και είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο που θέλω να του πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Ο Νίκος Θανόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: "Ο κ. Νοτιάς τοποθετήθηκε πάρα πολύ καλά σε όλα τα θέματα είναι μεγάλη τιμή και χαρά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ. Αισθάνομαι αρκετά δυνατός και έτοιμος να αναλάβω εφόσον έχω την στήριξη των μετόχων. Η καθημερινότητα μου δεν θα αλλάξει ασχολούμαι ήδη με τα θέματα της ομάδας. Η ομάδα πάει καλά, πρέπει να δώσουμε το βάρος στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: