Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

"Κανονιέρης" ο Αρσάβιν


Η υπόθεση της μετακίνησης του Αντρέι Αρσάβιν από την Ζενίτ στην Άρσεναλ μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα αλλά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε αίσιο τέλος για τους "κανονιέρηδες".

Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωστοποίησε πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου Ρώσου επιθετικού.

Μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις Άρσεναλ και Ζενίτ έφτασαν σε πλήρη συμφωνία και πλέον ο Αντρέι Αρσάβιν μπορεί να λογίζεται και επίσημα ως παίκτης των "κανονιέρηδων".

Την είδηση επιβεβαίωσε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας (02/02) στους Άγγλους δημοσιογράφους πως η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

"Θα προβούμε σε επίσημη ανακοίνωση σήμερα και θα είναι θετική ανακοίνωση. Η μετακίνηση του Αρσάβιν στην Άρσεναλ είναι πλέον γεγονός", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής Ρώσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και πήρε τη φανέλα με το νούμερο "13".

Όπως φημολογείται, η Ζενίτ θα βάλει στα ταμεία της ένα πόσο κοντά στα 14 εκ. ευρώ για τον παίκτη, ενώ υπάρχουν κάποια μπόνους συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: