Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

Τεν Κάτε: "Να βάλουμε ένα γκολ"


Sυνέντευξη Τύπου:

- Eίμαστε πλέον σε αναμετρήσεις νοκ άουτ και μετράνε τα γκολ. Έχει μεγάλη αξία αυτό;
"Στο ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι έχεις ευκαιρίες για να βάλεις ένα γκολ και θα είναι σημαντικό αν το καταφέρεις".

- Ησασταν βοηθός του Φρανκ Ράικαρντ. Ποια η εμπειρία σας από το Ελ Μαδριγάλ;
"Μία φορά ήμουν εγώ στον πάγκο γιατί ο Φρανκ ήταν άρρωστος και νικήσαμε 2-0. Είναι κάτι το διαφορετικό να παίζεις σε αυτό το στάδιο".

- Ο Πελεγκρίνι είπε πριν ότι περιμένει τον Παναθηναϊκό αντεπιθέσεις. Τι λέτε εσείς;
"Θα το δούμε αύριο. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αντίπαλος. Αύριο θα το δούμε. Δεν είναι η Βέρντερ, ούτε ή Ίντερ, οπότε αύριο θα δούμε τι θα κάνω".

- Ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία σε 10 παιχνίδια έχει 10 ήττες. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να πάρετε πρώτο θετικό αποτέλεσμα;
"Ωραία ερώτηση. Μου αρέσει αυτό. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα".

- Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σας απαλλάσσει αυτό, θα είστε πιο άνετοι ψυχολογικά από την ευθύνη του αποτελέσματος;
"Δεν το γνωρίζω. Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εμάς. Ειμαστε μεγάλη ομάδα και κάθε ομάδα θέλει να δίνει περισσότερα με εμάς. Πρέπει να αλλάζει και νοοτροπία".

Σαριέγκι: "Σημαντικό να σκοράρουμε"

Ο Γιόσου Σαριέγκι εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου, αφού ως Ισπανός είχε καλύτερη συνομιλία με τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον γνώριχαν.

"Η Βιγιαρεάλ είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ημέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και την τύχη. Έχουμε την ποιότητα και την τεχνική να ανταπεξέλθουμε στην ταχύτητα της Βιγιαρεάλ.

Ως αντίπαλος του "κίτρινου υποβρύχιου" στο παρελθόν τόνισε: "Οι εμπειρίες δεν ήταν και τόσο καλές. Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Άλλωστε είναι μια διαφορετική υπόθεση. Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα και είναι θέμα τύχης, σε τι φάση θα βρεθεί κάθε ομάδα αύριο. Δεν υπάρχει φαβορί".

Τέλος ο Γιοσού Σαριέγκι υποστήριξε σε ερώτηση αν μπορεί να πετύχει γκολ, όπως και στο Μιλάνο: "Είναι θέμα τύχης και ελπίζω να τα καταφέρω. Όλη η ομάδα όμως είναι ικανή να σκοράρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: