Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2009

PREMIER LEAGUE: Αποτελέσματα Σαββάτου


Η Λίβερπουλ, παρότι προερχόταν από τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, ηττήθηκε 2-0 στο "Ρίβερσαϊντ" από τη Μίντλεσμπρο, που μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό κι έτσι δεν δείχνει ικανή να απειλήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αγωνίζονται την Κυριακή (01/03) εναντίον της Τότεναμ στον τελικό του League Cup και παράλληλα βλέπουν το προβάδισμα ασφαλείας (7 βαθμοί) που έχουν από τους διώκτες τους να παραμένει σταθερό και... ακλόνητο.

Τώρα πλέον, έχουν κι ένα ματς λιγότερο, άρα την ευκαιρία να δημιουργήσουν διψήφια διαφορά, η οποία δεν καλύπτεται στις 11 αγωνιστικές που απομένουν έως το τέλος της περιόδου.

Από νίκες στο Champions League προέρχονταν και οι δύο ομάδες του Λονδίνου που μετέχουν στη διοργάνωση, όμως καμία τους δεν είχε εύκολο έργο. Κι αν η Τσέλσι "λυτρώθηκε" στο 90’ με την κεφαλιά του Λάμπαρντ να της δίνει τη νίκη 2-1 επί της Γουϊγκαν, δεν συνέβη το ίδιο και με την Άρσεναλ, που έμεινε στο 0-0 με τη Φούλαμ. Για τον Αρσέν Βενγκέρ, τίθεται πλέον εν αμφιβόλων ακόμα και η συμμετοχή στο κύπελλο UEFA της επόμενης περιόδου, καθώς οι "κανονιέρηδες" απειλούνται και από την Έβερτον.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 2-0

(36’ Καχίλ, 70’ Σαχά)

Αρσεναλ-Φούλαμ 0-0

Τσέλσι-Γουϊγκαν 2-1

(25’ Τέρι, 90’ Λάμπαρντ – 82’ Καπό)

Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ 2-0

(32’ αυτ. Τσάμπι Αλόνσο, 63’ Τουντσάι)


ΚΥΡΙΑΚΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ

Χαλ-Μπλάκμπερν

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι

Μπόλτον-Νιούκασλ

Άστον Βίλα-Στόουκ Σίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: