Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2009

SUPERLEAGUE : 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΑΕΚ - Ξάνθη 2-1

"Ζωντανή" στο παιχνίδι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης έμεινε η ΑΕΚ, που στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ επικράτησε 2-1 της Ξάνθης. Στο 10' ο Εντίνιο και στο 49' ο Μπλάνκο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ για τους ακρίτες μείωσε στο 57' ο Πόι. Στο 62' το σουτ του Ντιουφ απέκρουσε αρχικά ο Γκσπούρνινγκ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Άρης-Θρασύβουλος 2-1

Στις καθυστερήσεις ο Άρης λύγισε την αντίσταση του Θρασύβουλου και πήρε τη σημαντική νίκη με 2-1. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Πρίττα και ισοφάρισε ο Αρης στο 35' με πέναλτι του Κάμπορα. Στις καθυστερήσεις ο Βλόνταρτσικ λύτρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το 63' αγωνίσθηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καράμπελα.

Λάρισα-Εργοτέλης 3-2

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκ, έκανε το Σάββατο η Λάρισα που επικράτησε 3-2 του Εργοτέλη στο Αλκαζάρ, με σκόρερ τους Ζουράφσκι (15'), Φωτάκη (47') και Γκουέλα (54'). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φερνάντες στο 34', ενώ ο Μπούντιμιρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: