Κυριακή, Μαρτίου 01, 2009

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 0-0


Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Από ένα υπέρ τους ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους «πράσινους» να καταγράφουν τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.

Στο 70’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκαλίνοβιτς. Μάλιστα, η μεγαλύτερη στιγμή τους καταγράφτηκε στο 88’ με την κεφαλιά του Μπελούτσι. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 58’, μετά την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχτηκε ο Σαριέγκι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας (44' Ζεβλάκοφ), Τοροσίδης, Ντουντού, Πατσατζόγλου (76' Μενδρινός), Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς (80' Οσκαρ), Γκαλέτι, Ντιόγο.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Βαβζίνιακ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (84' Κλέιτον), Ίβανσιτς (63'Σπυρόπουλος), Ρουκάβινα (65' Χριστοδουλόπουλος).

Κίτρινες: Ντουντού, Βαβζίνιακ, Ντιόγκο, Πάντο, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: