Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

AEK: Δέχεται προσφορές από 3,5 εκ + για Μπλάνκο


Σε καμία περίπτωση δεν είναι διαθετιμένη η ΑΕΚ να πουλήσει τον Μπλάνκο κάτω από 3,5 εκ, όσο εντονο και αν είναι το ενδιαφερον της άλλης ομάδας.
Οι μέτοχοι του «Δικεφάλου» θεωρούν το σπουδαιότερο περιουσιακό τους στοιχείο αυτή τη στιγμή τον αργεντινό επιθετικό και θα ανάψουν το πράσινο φως για να απομακρυνθεί, μόνο αν βάλουν στα ταμεία τους ένα πολύ σημαντικό ποσό. Το οποίο, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω από 3,5 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, αντιστοιχεί σε 5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως ο Ισμαέλ, με νέες σημερινές του δηλώσεις σε πορτογαλικό ραδιόφωνο, μόνο αρνητικός δεν παρουσιάστηκε στο ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Μπενφίκα.

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το ενδιαφέρον επιβεβαιωνόταν. Αλλά δεν γνωρίζω αν η ομάδα έχει ενδιαφερθεί πραγματικά. Η Μπενφίκα είναι μεγάλος σύλλογος και έχει πολλούς Αργεντινούς στις τάξεις της, αλλά με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο», τόνιζε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις για τον Μπλάνκο έκανε στο συγκεκριμένο ραδιόφωνο και ένας συμπαίκτης του στην ΑΕΚ και άλλοτε παίκτης της Μπενφίκα, ο Γκουστάβο Μαντούκα. «Πετυχαίνει πολλά γκολ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε κάθε ομάδα της Ευρώπης. Είναι ο άνθρωπος – γκολ», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: