Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

Στα άκρα με Λέτο: Τον έδιωξε πάλι ο Βαλβέρδε


Η βεντέτα ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Σεμπάστιαν Λέτο, φουντώνει... Ο Ισπανός τεχνικός έδιωξε από την προπόνηση τον Αργεντινό και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί ούτε στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου hellas online με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη".

Ο Αργεντινός άσος ήταν προκλητικά αδιάφορος στου Ρέντη, με τον 45χρονο τεχνικό να σταματάει το κανονικό πρόγραμμα και για δύο λεπτά να συζητά μαζί του σε έντονο ύφος, στα ισπανικά!

Ο Βαλβέρδε αποφάσισε να διώξει τον Λέτο από την προπόνηση, με τον 21χρονο χαφ να εξορίζεται από αυτή την εξέλιξη και να κλοτσά δύο μπάλες που βρίσκονταν μπροστά του. Η μία, μάλιστα, χτύπησε στο πρόσωπο τον Πάβελ Κόβατς, ενώ η δεύτερη στην πλάτη του Βαλβέρδε!

Τον ψάχνουν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λέτο αποτελεί μετά από αυτή την εξέλιξη ξένο σώμα για την ομάδα. Η πληροφόρηση που υπάρχει γύρω από το θέμα μέχρι στιγμής, αναφέρει ότι ο Αργεντινός έχει κλείσει το κινητό του, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης τον ψάχνουν για να τον καλέσουν σε απολογία!

Ο Βαλβέρδε, μάλιστα, έχει δώσει ήδη εντολή να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ο Σοϊλέδης, για να δώσει λύσεις στη θέση του αριστερού χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: