Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2009

Ζητά προστασία ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι στην Τούμπα


Τους φόβους της για τη κατάσταση που θα αντιμετωπίσει στη Τούμπα δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ''ερυθρόλευκοι'' ζητούν από την κυβέρνηση και από την αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκ να προστατέψουν την ομάδα στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση ανάμεσα στα δύο σωματεία είναι τεταμένη και το κλίμα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων στη Τούμπα είναι αρκετά άσχημο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν άγριες διαθέσεις και για αυτό το λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να προστατέψουν την αποστολή των ερυθρολεύκων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά: ''Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί, από κάποιους, ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών- Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον Πρόεδρο της Super League Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη''

Δεν υπάρχουν σχόλια: