Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Λέτο


Συγγνώμη από όλους ζήτησε ο Σεμπαστιάν Λέτο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού από την Παρασκευή. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας, για τη συμπεριφορά μου σε πρόσφατη προπόνηση. Επιθυμία και πρόθεσή μου ήταν και είναι πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και για το λόγο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Νωρίτερα και μετά το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε συνάντηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως το θέμα Λέτο και οι «μετασεισμοί» του διατάραξαν τις σχέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ίσως ανεπανόρθωτα. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και η φήμη πως σε περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και υπάρχει άμεση αποχώρηση του προπονητή, χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Ανδρέας Νινιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: