Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

Στο Καραϊσκάκη ο τελικός κυπέλλου


Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης.

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το ΟΑΚΑ με τις οφειλές της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον τελικό του Champions League το Μάιο το 2007 κατέστησαν αδύνατο να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο του Αμαρουσίου.

Πριν λίγες ημέρες ο διευθυντής του σταδίου, Κυριάκος Γιαννόπουλος γνωστοποίησε πως η Ομοσπονδία χρωστά περίπου 360.000 ευρώ και πως ήδη έχει καταθέσει αγωγή εις βάρος της.

Η αστυνομία θέλοντας να διευκολύνει την ΕΠΟ εγγυήθηκε την ασφάλεια της διεξαγωγής της αναμέτρησης και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος επεισοδίων.

Όπως είναι φυσικό, σε περίπτωση που προκριθεί ο Ολυμπιακός αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Πανσερραϊκός, καθώς ως γνωστόν το φαληρικό στάδιο είναι η έδρα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Βέβαια, οι διοργανωτές δεν είχαν και άλλες επιλογές καθώς το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι το μόνο γήπεδο της Αττικής που πληροί τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα. Να θυμίσουμε πως ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί εντός Aθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: