Σάββατο, Μαΐου 16, 2009

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πατέρας!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και εξαπέλυσε επίθεση στους ποδοσφαιριστές του, ξεκαθαρίζοντας ότι η εικόνα που παρουσιάζουν στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ντροπιαστική και απαίτησε να βελτίωθεί από τον επόμενο κιόλας αγώνα κόντρα στη Λάρισα!

«Είμαι απογοητευμένος. Είστε απαράδεκτοι. Μόνο οι τουρίστες και οι δημόσιοι υπάλληλοι παίζουν έτσι. Αυτό δεν θα συνεχιστεί. Από δω και πέρα για ότι σας αφορά η ανοχή θα είναι μηδενική. Η διοίκηση και οι φίλαθλοι σας στάθηκαν άψογα όλη την χρονιά σε ότι ζητήσατε. Εσείς προδώσατε την εμπιστοσύνη τους. Το μόνο που έμεινε είναι να βγείτε δεύτεροι. Αν δε το κάνετε θα σας κρεμάσω τα συμβόλαια και του χρόνου θα παίζουμε με τα τσικό», είπε ο χειμαρρώδης Νίκος Πατέρας και συνέχισε:

«Δεν έχω μια εβδομάδα που έχασα τον πατέρα μου και με αναγκάσατε να έρθω να σας μιλήσω έτσι. Αν συνεχίσετε έτσι από φίλο σας θα γίνω ο χειρότερος σας εχθρός. Παράπονα του στυλ γιατί δεν παίζω, δεν μου αρέσει το σύστημα και άλλα τέτοια μόνο στο σπίτι σας. Αυτός είναι ο προπονητής και όσοι έχετε πρόβλημα καταλάβετε το. Εκείνος είναι που αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από την ομάδα».

«Παράδειγμα προς μίμηση ο Νίλσον»

Κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το λόγο ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον πρόεδρος της ΠΑΕ να του λέει: «Γιώργο μη μιλάς εσύ. Εσύ, ο Σαριέγκι και ο Νίλσον είστε οι μόνοι που προσπαθείτε. Ειδικά ο Νίλσον είναι παράδειγμα προς μίμηση και ντροπή για τους άλλους, που ενώ έχει φύγει προσπαθεί τόσο πολύ».

«Αυτά στο σπίτι σας»

Μία ανάλογη κίνηση θέλησε να κάνει και ο Αντρέας Ίβανσιτς, ωστόσο εκεί ο Πατέρας αγρίεψε, όντας για πρώτη φορά εκτός εαυτού. «Αντρέας μην ξαναμιλήσεις. Εσύ, ο Γκούμας και ο Μάτος πρέπει να μάθετε να σέβεστε, αλλιώς αυτά που ξέρατε θα τα κάνετε μόνο στο σπίτι σας. Να σκέφτεστε σωστά και να έχετε την νοοτροπία που πρέπει για τον Παναθηναϊκό», είπε, φροντίζοντας, έτσι, να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: