Δευτέρα, Μαΐου 11, 2009

Ντοπέ ο Βαβζίνιακ!


Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την Κυριακή με επίσημη ανακοίνωσή του ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα του Γιακούμπ Βαβζίνιακ.

Η σχετική ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από έλεγχο ντοπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη την 05.04.2009, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει την ανάλυση του β δείγματος. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί, στο διάστημα κατά το οποίο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τέσσερις φορές σε αντίστοιχο έλεγχο και σε όλους το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Οι ημερομηνίες και οι αγώνες στους οποίους έγιναν οι εν λόγω έλεγχοι είναι οι ακόλουθοι:

* 21.2.2009 Παναθηναικός-Πανιώνιος
* 25.2.2009 Villareal- Panathinaikos
* 1.3.2009 Ολυμπιακός - Παναθηναικός
* 22.3 2009 Αστέρας Τριπολης-Παναθηναικός

Έχοντας αποδείξει την ευαισθητοποίηση της σε ζητήματα ντόπινγκ, γεγονός που συνάγεται ενδεικτικά και από το γεγονός ότι ζητάμε έλεγχο ντοπινγκ σε κάθε παιχνίδι, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αναμένει τις εξελίξεις στο ζήτημα, δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις αρμόδιες αρχές περί της λήψης αποφάσεων και κατόπιν τούτου θα λάβει (τις όποιες) δικές της αποφάσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια: