Κυριακή, Μαΐου 10, 2009

Βαριά τιμωρία περιμένει τον Ντρογκμπά !

Η συμπεριφορά του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο δεύτερο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ίσως στοιχίσει στον επιθετικό των "μπλε" τη συμμετοχή του σε αγώνες του Champions League για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η UEFA, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να αποβάλλει τον Ντρογκμπά για έξι μήνες από αγώνες του Champions League, εξαιτίας της συγκεκριμένης συμπεριφοράς απέναντι στο Νορβηγό διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο επιθετικός της Τσέλσι προπηλάκισε τον Τομ Χένινγκ Όβρεμπο, ενώ στη συνέχεια γύρισε προς την τηλεοπτική κάμερα και έκανε κάποιες κινήσεις, με τις οποίες υπονοούσε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο. Ο Ιβοριανός απολογήθηκε δημόσια, όμως η συγνώμη αυτή μάλλον δεν τον γλιτώνει από τα χειρότερα.

Τόσο ο Ντρογκμπά όσο και η Τσέλσι αναμένεται να κατηγορηθούν από την UEFA, με τη "Sunday People" να αναφέρει ότι ο επιθετικός ίσως αποβληθεί για έξι μήνες. Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξετάζει πολύ σοβαρά αυτό το περιστατικό και έχει προειδοποιήσει τον Ντρογκμπά να περιμένει μία βαριά τιμωρία.

"Η επιθετικότητα που έδειξε στον Τομ Χένινγκ Όβρεμπο ήταν εντελώς απαράδεκτη", δήλωσε ο Ρομπ Φόλκνερ, εκπρόσωπος της UEFA. Η Τσέλσι αναμένεται να κατηγορηθεί γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει τους παίκτες της, ενώ με ποινές κινδυνεύουν οι Μπάλακ και Μποσίνγκουα.

TO ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: