Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

ΑΕΚ και ΠΑΟ για Τσάμπιονς Λιγκ !

Η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η πιθανότητα πρόκρισης στους προσοδοφόρους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί το μεγάλο στόχο για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και θα κριθεί την Κυριακή το βράδυ (21:15) στο ΟΑΚΑ.

Στην κοινή τους έδρα αλλά με την ΑΕΚ να έχει τον κόσμο στο πλευρό της ως τυπικά γηπεδούχος, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Παναθηναϊκό βέβαια να έχει το πλεονέκτημα ότι βολεύεται και με ισοπαλία. Αντιθέτως η "Ένωση" μόνο με νίκη τερματίζει δεύτερη.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Ενσιαμπαμφούμου, Καφές, Πελετιέρι, Εντίνιο, Χετεμάι, Μπερνς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Σκόκο και Ελ Χατζί Ντιούφ.

Στην αποστολή του ΠΑΟ βρίσκονται οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδη, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλο, Μάντζιο, Πετρόπουλο, Ντέιβιντ, Μάτος, Μελίσση, Νίλσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: