Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

ΠΑΟ: Πιέζουν για Πιζάρο

Ο Κλαούντιο Πιζάρο παραμένει σταθερά ψηλά, αν όχι στην κορυφή, στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Τόσο οι μεγαλομέτοχοι, όσο και οι Τεν Κάτε και Αντωνίου είναι απόλυτα θετικοί στην έλευση του Περουβιανού στράικερ, με τον Ολλανδό να έχει ξεκινήσει το ψηστήρι εδώ και αρκετό καιρό.


Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης δεν έχει απαντήσει θετικά στις πιέσεις των «πρασίνων», καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βρει προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς, οι οποίες θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Ωστόσο, το «τριφύλλι» φέρεται αποφασισμένο να κάνει ότι μπορεί για να τον αποκτήσει, με τον Κώστα Αντωνίου να σκέφτεται σοβαρά πραγματοποίηση ταξιδιού στη Γερμανία την άλλη βδομάδα για να μιλήσει προσωπικά με τον Περουβιανό.

Οι πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι ετοιμάζεται μία ακόμα πιο βελτιωμένη πρόταση τόσο στον ίδιο τον παίκτη, όσο και στην ομάδα του. Λέγεται, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να δώσουν στη Βέρντερ 8 εκ. ευρώ! Είπαμε, όμως, όλα ξεκινάνε από τον καθορισμό του μπάτζετ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: