Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

Oλυμπιακός: Κοντά σε Μπομπό και σε στόπερ–«βόμβα»!

Οι επαφές του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Χουάν Φίχερ ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (29/5) και το ζήτημα της μεταγραφής του Μπομπό μπήκε στην τελική του ευθεία. Επισήμως από την πειραϊκή ΠΑΕ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ωστόσο, οι πληροφορίες μιλούν για τελειωμένη υπόθεση. Την ίδια στιγμή, ακούγεται έντονα πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση σπουδαίου κεντρικού αμυντικού, το όνομα του οποίου, θα προκαλέσει αίσθηση.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Για το ζήτημα του Μπομπό, την Παρασκευή υπήρξε και δεύτερη συνάντηση του Χρυσικόπουλου με τον Φίχερ στο Μιλάνο.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το ζήτημα και φαίνεται πως θα πρέπει να περάσει και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Βραζιλιάνου με τη Μπεσίκτας και να ταξιδέψει ο Φίχερ στην Τουρκία.

Οι πληροφορίες πάντως, θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπομπό. Ακούγεται μάλιστα, πως ουσιαστικά το ζήτημα έχει τελειώσει και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς και η έλευση του παίκτη στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Το «μπαμ» στην άμυνα
Όπως έχουμε επισημάνει, πλην του Μπομπό, με τον Φίχερ έγινε κουβέντα και για ορισμένες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Χρυσικόπουλος μίλησε σίγουρα μαζί του για τον Ντιέγκο Λουγκάνο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Η περίπτωσή του, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πέρα από το υψηλό κασέ του, έχει μπει στο στόχαστρο ιταλικών συλλόγων, όπως η Μίλαν και η Ρόμα.

Επιπλέον λέγεται πως το ταξίδι του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο είχε ως στόχο και τις επαφές για κάποιους παίκτες της Ίντερ και της Μίλαν. Ήδη γράφτηκαν τα ονόματα των Μπουρντίσο, Σάμουελ, Ματεράτσι, Ρίβας των «νερατζούρι», αλλά και των Καλάτζε, Μπονέρα των «ροσσονέρι».

Δεν αποκλείεται ο Χρυσικόπουλος να ασχολήθηκε με κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή πάντως, τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως ο στόπερ που θα πάρει ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του Άντζα θα προκαλέσει αίσθηση. Λέγεται μάλιστα, πως θα πρόκειται για όνομα που μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: