Σάββατο, Μαΐου 23, 2009

Tα μεταγραφικά του ΠΑΟ !

Ποιά ονόματα ακούγονται:

Τα κορυφαία ονόματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας, είναι λίγο πολύ γνωστά. Πιζάρο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, Γιοβάνοβιτς για την αριστερή πτέρυγα, Πουιγκρενιέ για την άμυνα και Κατσουράνης (που επανέρχεται στο προσκήνιο σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα»), ως αμυντικός μέσος στην περίπτωση που πωληθεί ο Σιμάο.

Η περίπτωση του Κλαούντιο Πιζάρο, είναι ίσως η πιο δύσκολη από όλες. Δεν είναι μόνο ότι χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα, αφού υπάρχει και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει σε πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό από το ελληνικό. Ο Αντωνίου αναμένεται να ταξιδέψει στη Γερμανία για να πείσει τον Περουβιανό φορ, που βρίσκεται την κορυφή της λίστας με τα ονόματα επιθετικών.

Στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο διευθυντής ποδοσφαίρου και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος άσος δεν έχει «κλείσει» την πόρτα στον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά θεωρεί δεδομένο ότι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, θα πρέπει να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό το λόγο και η δική του περίπτωση, όπως και του Πιζάρο, δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, τουλάχισοτν όχι πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Για «Κατσουράνη»

Το όνομα του Κώστα Κατσουράνη βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας άσος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, η μεταγραφή του όμως μπορεί να φτάσει ακόμη και τα δέκα εκ. ευρώ! Η περίπτωσή του θα προκριθεί μόνο αν πωληθεί ο Σιμάο και βρεθούν έξτρα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, αφού έτσι κι αλλιώς η θέση του ανασταλτικού μέσου είναι πλήρης (Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Μάτος).

Τέλος, ο Πουιγκρενιέ της Μπόλτον, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ζενίτ, απασχολεί έντονα για την άμυνα. Οι Ρώσοι ίσως συνδυάσουν το ενδιαφέρον τους για τον Κλέιτον με την αγορά και παραχώρηση του Γάλλου από την αγγλική ομάδα στον Παναθηναϊκό, αρκεί να το επιθυμεί και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: