Κυριακή, Μαΐου 24, 2009

Tα μεταγραφικά του Ολυμπιακού !

Αύριο αρχίζει μια κρίσιμη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια στη θέση του προπονητή και να προχωρήσουν οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Προτεραιότητα αποτελεί πάντα ο Μπομπό της Μπεσίκτας και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Χουάν Φίχερ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμεί να αγωνίζεται άλλο στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αφού υπάρχουν πολλές οφειλές απέναντί του.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια να κρατήσει τον Ματ Ντάρμπισιρ και τον Σεμπαστιάν Λέτο και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει συνάντηση με εκπρόσωπους της Μπλάκμπερν για τον πρώτο και τον μάνατζερ του δεύτερου. «Θα μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό με στόχο να μείνει ο Σεμπαστιάν στην ομάδα. Αυτή, άλλωστε, είναι και η επιθυμία του ιδίου. Πρέπει να βρούμε μια λύση για να μείνει ο Λέτο στον Ολυμπιακό», δήλωσε σχετικά μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, στην εφημερίδα «SportDay». Ο Ολυμπιακός συνεχίζει επίσης τις προσπάθειές του για την ανεύρεση κεντρικού αμυντικού.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κιμ Κάρλστρομ, 27 ετών, μέσο, που αγωνίζεται στη Λιόν. Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» γράφει ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού τον έχει ήδη. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας παίκτης, έχει δικαίωμα να εξαγοράσει το τελευταίο έτος του συμβόλαιου του.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Τζόναθαν Μποτινέλι της Σαμπντόρια, που αγωνίζεται δανεικός στη Σαν Λορέντσο. Ο Αργεντινός αμυντικός θα επιστρέψει στη Γένοβα, αλλά μοιάζει απίθανο να παραμείνει εκεί και η ομάδα του θα τον πουλήσει ή θα τον δώσει δανεικό, ορίζοντας οψιόν αγοράς!

Όσον αφορά τον Λεντέσμα, άγνωστο είναι τι θα γίνει με την περίπτωσή του αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες επιθυμούν να πουλήσουν τον Αργεντινό μέσο, ενώ τα ΜΜΕ της Αργεντινής λένε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια τον θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: