Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

Κύπελλο UEFA: Το Κύπελλο UEFA στη Σαχτάρ!

Μετά από μια όμορφη αναμέτρηση, η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να κερδίσει στην παράταση τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και κατέκτησε το φετινό Κύπελλο UEFA, ο τελικός του οποίου διεξήχθη στο "Σουκρού Σαράτσογλου" της Κωνσταντινούπολης.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λουίς Αντριάνο (25') και Ζάντσον (97') ενώ για τους Γερμανούς, με τους οποίους αγωνίστηκε στην παράταση και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ισοφάρισε προσωρινά ο Νάλντο (35'). Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1.

Η Βέρντερ έπαιξε με τρεις σημαντικότατες απουσίες, αφού δεν έπαιξαν οι Ντιέγκο (τιμωρημένος), Ούγκο Αλμέιδα (τιμωρημένος) και Μερτεζάκερ (τραυματίας). Η Σαχτάρ δεν είχε στη διάθεσή της τον Χούμπσμαν.

Διαιτητής: Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο (Ισπανία).

Κίτρινες: Σρνα, Λεβαντόφσκι, Ιλσίνιο - Φρινγκς, Φριτς, Τζιόλης, Μπένις.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουτσέσκου): Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Τσιγκρίνσκι, Ρατ, Λεβαντόφσκι, Φερναντίνιο, Ιλσίνιο (100' Γκάι), Ζάντσον (112' Ντουλιάι), Γουίλιαν, Λουΐς Αντριάνο (90' Γκλάτκι).

Βέρντερ Βρέμης (Σάαφ): Βίζε, Φριτς (95' Πασάνεν), Πρεντλ, Νάλντο, Μπένις, Νίμεγερ (103' Τζιόλης), Μπάουμαν, Φρινγκς, Οζίλ, Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ (78' Χουντ).



Δεν υπάρχουν σχόλια: