Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

ΠΑΟ: Έρχονται για Κρούζ !

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν το βράδυ της Δευτέρας οι εκπρόσωποι του Κρουζ, προκειμένου να συζητήσουν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τη μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού στο «τριφύλλι».
Ο
ι ατζέντηδές θα συναντηθούν με τη διοίκηση των «πρασίνων» και αν όλα πάνε καλά, το μόνο που θα απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό, θα είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά, μιας και ο παίκτης από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, φαίνεται αρκετά «ζεστός» στο ενδεχόμενο να έρθει στο «τριφύλλι».

-Τελειώνει... του Κατσουράνη
Mε βάση τις νέες πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, το επόμενο 48ωρο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στο "τριφύλλι". Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο σύλλογος της Λισαβώνας τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ενώ απομένει να δοθεί και επίσημα η ελευθέρας στον παίκτη για να ανακοινωθεί από το "τριφύλλι".

-Ενδιαφέρον για Μάικλ Όουεν
Σύμφωνα, με αγγλικό Μέσο και συγκεκριμένα την «dailymail», οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται, μαζί με τη Ρόμα, για τον Μάικλ Οουεν! Κάτι τέτοιο, πάντως, διαψεύδεται από την ΠΑΕ. "Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση", λένε οι άνθρωποι της ομάδας.

-Koντά στον ΠΑΟ ο Έγκελαρ !
Ολο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό έρχεται ο Ορλάντο Ενγκελαρ! Σύμφωνα με σημερινά (15/6) δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, ο ολλανδός μέσος βρίσκεται ένα βήμα πριν την έλευσή του στην Ελλάδα και στους "πράσινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: