Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

«Βλέπει» Μέτζελντερ ο ΠΑΟ, τα ονόματα που ακούγονται...

Την περίπτωση του Κριστόφ Μέτζελντερ εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του συλλόγου! Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», με τον διεθνή σέντερ μπακ να δεσμεύεται από συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο.

Προσπάθησε για Ντζέκο!

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντζέκο προσπάθησε να κάνει ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου! Ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στη Γερμανία και κατέθεσε πρόταση ύψους δέκα εκ. ευρώ στη Βόλφσμπουργκ, για την απόκτηση του Βόσνιου φορ. Μια πρόταση που απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα (ζητούν τουλάχιστον 15 εκ.), δείχνει, όμως, τα «ψάρια» που κυνηγούν φέτος οι «πράσινοι».

Σενάρια με Ντρέντε

Ανοικτό είναι σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ο Ρόιστον Ντρέντε.

Ο βραχύσωμος αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφική λίστα του Χενκ Τεν Κάτε.

"Μετά τις διακοπές μου θα αρχίσω να σκέφτομαι την επόμενη σεζόν.

Τώρα χρειάζομαι λόγο χρόνο για να ξεκουραστώ
" τόνισε χαρακτηριστικά ο 22χρονος άσος.

Ο Ντρέντε έχει ενημερωθεί από την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν στους "μερένχες".

Δικός του ο Καντέ

Σε προφορική συμφωνία με τον Σεντρίκ Καντέ έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του είναι ζήτημα ημερών. Την ερχόμενη εβδομάδα ο διεθνής αμυντικός από το Μάλι θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του, τριετές συμβόλαιο.

Η παραμονή Τεν Κάτε φέρνει... Ταμούδο, σύμφωνα με την «As»

Ένα περίεργο δημοσίευμα φιλοξενεί στη σημερινή της έκδοση η ισπανική εφημερίδα «As», αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Ραούλ Ταμούδο, μόνο αν ο Τεν Κάτε βεβαιώσει τους «πράσινους» ότι θα παραμείνει την ομάδα!

Νέα πρόταση για Αντουχάρ και Φούλοπ. Φήμες για Ντε Σάνγκτις!

Ο Παναθηναϊκός απλώνει σε διάφορες κατευθύνσεις τα δίχτυα του για την απόκτηση τερματοφύλακα!

Αρχικά, νέα πρόταση για τον γκολκίπερ Αντουχάρ, φαίνεται να έκαναν οι «πράσινοι» σύμφωνα με τα μέσα της Αργεντινής η οποία θα εξεταστεί από τη διοίκηση Εστουντιάντες και θα αποφασίσει για την παραχώρησή του.

Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Φούλοπ, από την Αγγλια διέρρευσε χθες η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στη Σάντερλαντ για την απόκτησή του ύψους 1.5 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, φήμες αναφέρουν ότι 32χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Μόργκαν Ντε Σάνγκτις, ενδιαφέρει τους «πράσινους»!

Ο διεθνής πορτιέρο αγωνιζόταν πέρυσι ως δανεικός στη Γαλατάσαραϊ από τη Σεβίλλη, αλλά η τουρκική ομάδα δεν πλήρωσε την οψιόν αγοράς του ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. Στα ίδια λεφτά με την πρόταση του Φούλοπ δηλαδή "παίζει" ο Ιταλός τερματοφύλακας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: