Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

ΠΑΟ: Υπέγραψε ο Σισέ !

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά την αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και τη συνάντησή του με τον Νίκο Πατέρα, τον Κώστα Αντωνίου, τον Χενκ τεν Κάτε στη Βουλιαγμένη, πείστηκε για την επιλογή του και αργά το βράδυ της Πέμπτης (25/6) υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Ο Σισέ το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σισέ: "Εντυπωσιάστηκα από την υποδοχή"

Η εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στον Τζιμπρίλ Σισέ, άφησε έκπληκτο τον Γάλλο διεθνή επιθετικό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο και ακούγοντας τους φίλους του "τριφυλλιού", ο Σισέ άλλαξε το αρχικό πλάνο που υπήρχε και ζήτησε από τη γυναίκα του και από τα παιδιά του να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, ακολουθώντας τον στην έξοδο από το αεροδρόμιου.

"Είμαι εντυπωσιασμένος. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή", ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου επιθετικού. Ο Σισέ αντιλήφθηκε δια ζώσης αυτό που του έλεγαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, κατέλυσαν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και το βράδυ δείπνησαν με τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον προπονητή Χενκ τεν Κάτε. Ο Σισέ, μάλιστα, είχε τετ-α-τετ με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος για ακόμα μία φορά του κατέστησε σαφές ότι "είσαι ο παίκτης που θέλω για την επιθετική γραμμή" και του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας.

Ο 28χρονος επιθετικός θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή και το κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η Μαρσέιγ θα εισπράξει 8 εκατομμύρια, ο Σισέ 2,5 εκατομμύρια το χρόνο για τετραετές συμβόλαιο και 2 εκατομμύρια ευρω είναι τα μπόνους και οι αμοιβές των μάνατζερ.



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: