Τρίτη, Ιουνίου 16, 2009

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής !

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας η συνάντηση κορυφής μεταξύ των Σωκράτη Κόκκαλη, Γιάννη Χρυσικόπουλου, Τιμούρ Κετσπάγια, Ανδρέα Νινιάδη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συζήτησαν με κεντρικό θέμα τις μεταγραφές, βάζοντας επί τάπητος όλα τις υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ντάρμπισιρ, Λέτο, Μπομπό και Ντραγκουτίνοβιτς είναι τα τέσσερα θέματα που "καίνε" τον Ολυμπιακό, την ώρα που στον "αέρα" βρίσκονται και οι αποχωρήσεις των Λεντέσμα και Μπράβο.

Όπω έγινε γνωστό οι κ.κ. Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής) θα είναι οι νέοι συνεργάτες του Τιμούρ Κετσπάγια και θα πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο.

Εξάλλου, η προετοιμασία του συλλόγου ξεκινάει την Παρασκευή και μη ξεχνάμε ότι την άλλη Δευτέρα είναι και η συνεδρίαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και στον Ολυμπιακό κοιτάνε να κλείσουν ένα-ένα τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο είχε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τιμούρ Κετσπάγια. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σωκράτης Κόκκαλης, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ανδρέας Νινιάδης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας. Ανακοινώνεται επίσης ότι συνεργάτες του κ. Κετσπάγια θα είναι οι κ.κ. Σοσό Τσέντια (βοηθός προπονητή) και Μιχάλης Μιχαήλ (γυμναστής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: