Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Ολυμπιακός: Μέλμπεργκ ο εκλεκτός;

Μετά την οριστική τροπή που έχει πάρει το θέμα του Μπομπό, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν προτεραιότητα στην ενίσχυση της άμυνας, με το όνομα του Όλαφ Μέλμπεργκ να βρίσκεται στο προσκήνιο και να κινείται δυνατά προς αυτήν την κατεύθυνση η ΠΑΕ.

Οι απαιτήσεις της Γιουβέντους για τον 32χρονο σέντερ μπακ είναι υψηλές (περίπου 3,5 εκ. ευρώ), την ίδια ώρα που και ο ίδιος φέρεται να αξιώνει αρκετά χρήματα (δύο εκ. το χρόνο) για να έρθει στην Ελλάδα. Το γεγονός, πάντως, ότι έχει παραστάσεις από πρωταθλήματα πολύ υψηλού επιπέδου (Αγγλία, Ιταλία) και ότι είναι βασικό μέλος της εθνικής του ομάδας, «επιτρέπουν» το υψηλό του κασέ. Το συνολικό κόστος της μεταγραφής, όμως, θα είναι πολύ μεγάλο και στο Λιμάνι, φυσικά, υπολογίζουν όλα τα δεδομένα.
Οι Πειραιώτες θα κάνουν προσπάθεια να εντάξουν στο ρόστερ τους τον πεπειραμένο αμυντικό, για τον οποίο και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολύ καλή γνώμη. Αν δεν «προχωρήσει» η περίπτωσή του, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις (Άλεξ Σίλβα, Μποτινέλι) για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: