Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

Παναθηναϊκός: Βόμβα Σισέ !!!

Αυτό που περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έγινε πραγματικότητα. Οι "πράσινοι" έκξαναν το μεταγραφικό μπαμ και φέρνουν στην Ελλάδα την πέμπτη τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο διεθνής Γάλλος της Μαρσέιγ, έρχεται στην Αθήνα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", την Πέμπτη στις 18:00 και αναμένεται θερμή υποδοχή από χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη και του Σεμπαστιάν Λέτο το βάρος των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είχε πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού και μάλιστα οι πληροφορίες ήθελαν τους "πράσινους" να κυνηγούν ένα μεγάλο όνομα.

Ετσι τελικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπισημοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης πως συμφώνησε με την Μαρσέιγ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και φέρνει τον "παικταρά" στην Ελλάδα την Πέμπτη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ετήσια αμοιβή του θα ανέρχεται στα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ η γαλλική ομάδα πήρε 8.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος διεθνής άσος μάλιστα θα έρθει με το ιδιωτικό τζέτ του Νικόλα Πατέρα, με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να κάνουν κίνηση "ματ" και να αντιστρέφουν πλέον το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, που ήδη ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή στον εκπληκτικό και χαρισματικό σκόρερ.

Εν δράσει....


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: