Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο Τσιρίλο !

Ο Ιταλός αμυντικός πέρασε την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ακολούθως παρουσιάστηκε επίσημα από τους ιθύνοντες του «δικεφάλου του Βορρά».

«Είμαι τυχερός που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη τιμή για μένα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην σέντερ μπακ της Ρετζίνα και της ΑΕΚ.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω κάνει δηλώσεις, ήταν απόφαση δική μου και της ομάδας. Είμαι τυχερός που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη τιμή για μένα. Πριν δύο χρόνια υπήρξε ένα ενδιαφέρον αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Δεν ήταν ότι υπήρχε πρόβλημα.

Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα σημαντικό πλάνο, από την στιγμή που ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέρος του πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα πολύ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την επίτευξη του. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική πορεία και πιστεύω ότι θα τους δυσκολέψουμε φέτος περισσότερο. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους αλλά θέλω να δουλέψω σκληρά ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε.

Με χαροποιεί το γεγονός ότι έχω έναν προπονητή που με ξέρει, περάσαμε έναν καλό χρόνο. Αλλά δεν με επηρέασε στην απόφαση μου, το βασικό ήταν ο ΠΑΟΚ και η ιστορία του», τόνισε αρχικά ο 32χρονος άσος και ακολούθως ευχαρίστησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: