Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

Τσίλντρες: Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου!


Την επιθυμία του να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στον Ολυμπιακό εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Τζος Τσίλντρες, ο οποίος παρευρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση που διοργάνωσε μια από τις χορηγούς εταιρείες των Πειραιωτών σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Ο Αμερικανός άσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε επίσης και για τον Άντονι Πάρκερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

«Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε. Θέλω, όμως, να μείνω. Αυτό είναι το πλάνο που έχω στο μυαλό μου. Επιθυμώ να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου, αφού έμεινα ικανοποιημένος από το επίπεδο του μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα», δήλωσε αναφορικά με τον μέλλον του ο Τζος Τσίλντρες, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και για παίκτη θα ήθελε να φέρει από το ΝΒΑ στον Ολυμπιακό.

Ο «Τσίλι» ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι επιθυμεί για συμπαίκτη του τον Μάρβιν Ουίλιαμς, τον 23χρονο φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς, με τον οποίο έχουν υπάρξει και συμπαίκτες.

Στην συνέχεια από τον Τσίλντρες ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο και για τον Άντονι Πάρκερ, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. «Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη με πολύ ταλέντο και ευρωπαϊκή εμπειρία. Μακάρι να ερχόταν στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: