Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Σκόκο: Αξίζουμε έναν τίτλο...

Οι δηλώσεις:

«Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας και να παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Μακάρι αυτή τη φορά να μην βρεθούμε απλώς κοντά αλλά και να τα καταφέρουμε να κατακτήσουμε κούπες. Έγινε και πέρσι μεγάλη προσπάθεια και αξίζαμε έναν τίτλο. Προφανώς το πρωτάθλημα είναι ο αρχικώς στόχος αλλά όχι ο μοναδικός»
, είπε αρχικά ο Σκόκο και πρόσθεσε:

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa League και εν συνεχεία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια αναμονής. Προφανώς θέλουμε να πάρουμε και το κύπελλο. Η ΑΕΚ θα βγει να κερδίσει σε όλα τα γήπεδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να προσφέρουμε χαρά στους οπαδούς μας».
«Μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα»

Και σε προσωπικό επίπεδο, ο Σκόκο επεσήμανε: «Hταν θετική η χρονιά γιατί ήταν η πρώτη μου στην Ευρώπη. Προσαρμόστηκα γρήγορα σε μία θέση που δεν είχα συνηθίσει να παίζω. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα και θα προσπαθήσω να το δείξω τη νέα σεζόν. Παίζοντας στην θέση μου μπορώ να αποδόσω περισσότερα και να βοηθήσω την ομάδα μου καλύτερα. Είναι κάτι που θα αναζητήσω την επόμενη σεζόν, αλλά είναι απόφαση του προπονητή που θα παίζω. Το σημαντικό είναι να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: