Κυριακή, Ιουνίου 07, 2009

Ολυμπιακός: Καταθέτει πρόταση για Ντραγκουτίνοβιτς.

Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι ο Ολυμπιακός, που την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει πρόταση στη Σεβίλλη για την παραχώρηση του παίκτη.

Οι πιθανότητες μετακίνησης του 33χρονου αμυντικού στον Πειραιά είναι αρκετές, αφού η ομάδα του συμφωνεί να τον παραχωρήσει και ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Μαρέσκα


Μαζί με τον Ντραγκουτίνονοβιτς, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί και για τον συμπαίκτη του στη Σεβίλλη, Έντσο Μαρέσκα. Ο εκπρόσωπος του Ιταλού μέσου δήλωσε ότι ο πελάτης του θα το ήθελε, όμως μέχρι τώρα δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση.

Ντάρμπισιρ και Λέτο

Επίσης, η προσπάθεια θα για την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ θα συνεχιστεί. Ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας να συζητήσει με τη Μπλάκμπερν το ενδεχόμενο πώλησης του 23χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό, που αισιοδοξεί ότι η αγγλική ομάδα θα μειώσει τουλάχιστον στο μισό τις απαπιτήσεις της που ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, καταβάλλει προσπάθειες για να παραμείνει πελάτης του στην Ελλάδα, αφού η διαφορά που υπάρχει μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ στον οικονομικό τομέα δεν είναι μεγάλη και καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει προσφορά καλύτερη των «ερυθρόλευκων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τους Ζαουάντ Ζαϊρί, Ούρκο Πάρντο και έχει «κλείσει» τον Μπομπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: