Κυριακή, Ιουνίου 21, 2009

ΠΑΟ: Φουλ για Κατσουράνη !

Μετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα του Ένχελααρ το βάρος για τον χώρο της μεσαίας γραμμής πέφτει όπως είναι λογικό στον Κώστα Κατσουράνη. Ο 30χρονος μέσος και ο εκπρόσωπός του θα ξεκινήσουν νέες επαφές με την Μπενφίκα έτσι ώστε το θέμα της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό να μπει στην τελική ευθεία. Η πορτογαλική εφημερίδα «Abola» με σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να ξαναμπεί γερά για την απόκτηση του διεθνή μέσου.

Γερό μπάσιμο για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι γνωστό πως αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όμως ο παίκτης είναι σαφές πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC ανέφερε χθες πως οι «πράσινοι» έχουν στα «σκαριά» νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γάλλο επιθετικό, της τάξεως των 8-9 εκατ., όμως το κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο, όταν αναφέρουν ως πρόεδρο του «τριφυλλιού» τον Αργύρη Μήτσου είναι μια άλλη ιστορία…

«Ο πρόεδρος Αργύρης Μήτσου πάντα ονειρευόταν να τον ντύσει στα πράσινα, και οι Ελληνες επιμένουν. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 6 εκατ. ευρώ που κρίθηκε ανεπαρκής. Τώρα όμως επανήλθε, μια και φέρεται διατεθειμένος να ανέβει στα 8-9 εκατ. Με ένα τέτοιο ποσό μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής, μια και η Μαρσέιγ δεν έχει άλλη πρόταση για τον διεθνή φορ. H συμμετοχή του ελληνικού συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ ίσως και να μετρήσει για τον Σισέ, που πάντως δεν δείχνει τόσο πρόθυμος να πάει στην Ελλάδα» ανέφεραν για το θέμα οι Γάλλοι.

Για τον Γκραφίτε στον Παναθηναϊκό αν και ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες και θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες. Στα υπόψιν υπάρχει πάντα και το όνομα του Λούκας Μπάριος ο οποίος δείχνει να αποτελεί και την πιο εφικτή λύση για το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: