Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

ΠΑΟ: Ποιές είναι οι επόμενες μεταγγραφικές κινήσεις...

Στα… φαβορί ο Ιλάν

Μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για ακόμα έναν επιθετικό που πιθανότατα θα κινείται στην περιφέρεια. Ο Αραούγιο Ιλάν όχι μόνο δείχνει απλά να έχει προταθεί στους «πράσινους», αλλά όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες παίζει και δυνατά.

Ο 29χρονος επιθετικός επιθυμεί ν’ αποχωρήσει απ’ τη Σεντ Ετιέν και οι «στεφανουά» δεν φέρονται να έχουν τρομερές απαιτήσεις, μιας και θα είναι ευχαριστημένοι με 2 εκατ. ευρώ. Ο Χενκ Τεν Κάτε πάντως θα ήθελε έναν περιφερειακό επιθετικό για να πλαισιώσει τον Σισέ και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή είναι η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.



Τα περί …Λούσιο και Φαν Μπούιτεν!

Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της λίστας του για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει τους Ματίας Μπιέρσμιρ και Κάρλος Μαρτσένα και χαμηλότερα τον Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ. Πάντως στο «τριφύλλι» σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Γερμανία κοιτούν τις περιπτώσεις των Λούσιο και Φαν Μπούτεν απ’ την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα φαίνεται πως ρώτησαν για τον Ο 31χρονο διεθνή Βραζιλιάνο αμυντικό και οι πιθανότητες όπως γίνεται αντιληπτό είναι…ελάχιστες, δεδομένου του υψηλού του κασέ που κυμαίνεται από 3.5-4 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον Βέλγο, έχει προταθεί και αν μείνει ελεύθερος ίσως υπάρξει κίνηση, μιας και το κασέ του είναι αρκετά χαμηλότερο.

Ξανά στο προσκήνιο ο Παλάσιο

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο ήταν ένα απ’ τα ονόματα που απασχολούσε πριν αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό και χθες, ραδιοφωνικός σταθμός απ’ το Μπουένος Άιρες μετέδωσε ότι οι «πράσινοι» κινούνται δυνατά για την απόκτησή του. Όπως ανέφεραν οι Αργεντινοί κατατέθηκε πρόταση 4 εκατ. ευρώ στη Μπόκα Τζούνιορς για το 50% του 27χρονου επιθετικού, κάτι που διαψεύστηκε απ’ τους «πράσινους», χωρίς όμως να αποκλείουν τίποτα για τη συνέχεια.

«Σειρήνες» για Σιμάο

Η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη έφερε πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχουν επίσης και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο και Μαρσέλο Μάτος. Για τον Μοζαμβικανό άσο υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσικές και αγγλικές ομάδες (σ.σ Πόρτσμουθ). Δεν αποκλείεται λοιπόν να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ σύντομα κάποια πρόταση και αν είναι ικανοποιηθούν ο παίκτης θα παραχωρηθεί.

Απ’ τη μεριά του ο Αντρέας Ιβανσιτς, έχει πάρει άδεια από τον Παναθηναϊκό και ελπίζει ότι άμεσα θα έχει στα χέρια του πρόταση απ’ το εξωτερικό, είτε για αγορά του είτε για δανεισμό.

Μπάριος και Καστίγιο

Πάντα, παίζει το όνομα του Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο αλλά η τιμή του (7 εκ. ευρώ) είναι απογορευτική αλλά και του Καστίγιο, που στον Παναθηναϊκό δεν διαψεύδουν το φιλολογικό ενδιαφέρον.

Φήμες για Ταμούδο

Εν τω μεταξύ, ο μεγάλος αρχηγός της Εσπανιόλ, Ραούλ Ταμούδο, βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές στη Σαντορίνη! Οι φήμες, λοιπόν, τον θέλουν να συζητά με ελληνική ομάδα και ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι αυτή, μιας και ο παίκτης έχει προταθεί εδώ και καιρό στους «πράσινους». Εξάλλου, οι Ισπανοί γράφουν συνέχεια ότι ο επόμενος σταθμός του Ταμούδο θα είναι η Ελλάδα, μιλώντας για ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: