Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

Oλυμπιακός: Μπουονανότε για αντι-Λέτο!

Ενας ποδοσφαιριστής που θεωρείται μακράν από τους πλέον ταλαντούχους της Αργεντινής -στη χώρα του ταγκό τον αποκαλούν «παιδί θαύμα», «γιο του Μαραντόνα»- προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο λόγος για τον 21χρονο Ντιέγκο Μπουονανότε της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο μάνατζερ του Μπουονανότε είναι ο Αντριάν Καστεγιάνο, όπως και του Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος βρέθηκε χθες στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα με το μέλλον του «λύκου». Εκεί βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» για το ανερχόμενο αστέρι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και μάλιστα τους είπε τα καλύτερα, ωστόσο, η τιμή του είναι... τσουχτερή, αφού η Ρίβερ ζητάει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μπουονανότε, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Αργεντινής U-21, αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ εδώ και ενάμιση χρόνο, από την περίοδο που ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Φερνάντο Μπελούτσι και «μπήκε» αμέσως στην ενδεκάδα ως δεξιός ακραίος, αλλά πολύ γρήγορα έπαιξε στην απέναντι πλευρά. Μπορεί να είναι μικροκαμωμένος (σ.σ.: έχει ύψος μόλις 1,63μ.), όμως είναι εκπληκτικός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ είναι κλασικός αριστεροπόδαρος.

Συνιδιοκτησία ή ανταλλαγή Λεντέσμα-Μπελούτσι

Τον Μπουονανότε επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ τις τελευταίες ημέρες η Μπενφίκα εμφανίζεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Πάντως, αν τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωση του νεαρού Αργεντινού άσου θα ψάξει να βρει μια εναλλακτική λύση, εκμεταλλευόμενος και τις καλές σχέσεις που έχει με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ισως να κινηθεί για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας και τον Λεντέσμα ή ακόμη και να... βάλει στο κόλπο και τον ίδιο τον Μπελούτσι. Ο Καστεγιάνο θα έχει νέα συνομιλία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει και τα δύο θέματα...





sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: