Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

Oλυμπιακός: Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη το θέμα Ντάρπισιρ και Ντραγκουτίνοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησαν εκ νέου οι συζητήσεις με τη Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Ντάρμπισιρ. Όπως είχαμε επισημάνει και το απόγευμα της Τρίτης, ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να ανεβάσει τη προσφορά του στα 2,5 εκ. ευρώ, συν τα μπόνους, ενώ ο παίκτης πιέζει τη Μπλάκμπερν να πει το «ναι».

Επισήμως δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για την πορεία των επαφών ωστόσο, από τον Ολυμπιακό έβγαινε αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Πιθανότατα, την Τετάρτη να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και αν όλα πάνε καλά, ο Ντάρμπισιρ θα αναχωρήσει άμεσα για την Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να δώσει το παρών στην πρώτη για τη νέα σεζόν.

Κρίσιμες ώρες και για Ντράγκο


Στο θέμα του αμυντικού, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του και με τη Σεβίλλη.

Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Σέρβο διεθνή και την Τετάρτη αναμένεται νέα επαφή, με στόχο να γεφυρωθεί το χάσμα. Και σ’ αυτό το ζήτημα οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών αισιοδοξούν πως θα πετύχουν το στόχο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: