Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Oλυμπιακός: Πολύ κοντά στην απόκτηση Μέλμπεργκ !

Είναι ο διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια και η περίπτωσή του προκρίνεται για την ενίσχυση της άμυνας. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποτελεί το «μήλον της Έριδος» για τους δύο "αιώνιους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά απ’ ό,τι ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, υπάρχει τέτοια αισιοδοξία στο λιμάνι, που θεωρούν ότι ο Σουηδός αμυντικός θα κλείσει εντός της ημέρας ή το αργότερο την Παρασκευή, παρά τις πηγές που ισχυρίζονται ότι δεν "καίγεται" να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, πιθανότατα θα ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί του.

Οι νεότερες εξελίξεις αφορούν τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους. Πηγές αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν χρήση της συμφωνίας που είχαν πριν 2 εβδομάδες και έδωσαν τα χέρια με τους Ιταλούς στα 3 εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφέρει ότι η πρόταση ήταν διπλάσια της αντίστοιχης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός! Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν με τον 32χρονο άσο, ο οποίος ζήτησε 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Αρχικά αυτή ήταν η ένσταση του Ολυμπιακού. Το ποσό των αποδοχών του παίκτη. Από τη στιγμή, όμως, που το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι κοντά σε εκείνο του Μέλμπεργκ, οι Πειραιώτες θα προτιμήσουν τον Σουηδό κυρίως λόγω ηλικίας (δύο χρόνια νεότερος)!

"Πολύ καλή πρόταση"

Το πόσο καλή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει και ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής".

"Είναι αλήθεια ότι πρόσφατα έφτασε στα χέρια μας δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μέλμπεργκ, για την οποία θα μπορούσα να σας πω ότι είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη που είχε γίνει πριν μερικές μέρες. Γενικώς είναι πολύ καλή πρόταση για μας. Και ο Μέλμπεργκ είναι ενημερωμένος για τις εξελίξεις και απόλυτα σύμφωνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: