Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

Oλυμπιακός:Έπιασε δουλειά ο Ματ !

Έπιασε δουλειά ο Ντάρμπισιρ!

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος φορ ανυπομονούσε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και το έκανε το απόγευμα της Τετάρτης. Χαμόγελα και πειράγματα συνόδευσαν τις πρώτες ώρες του 23χρονου στην Αυστρία, ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει το ότι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όσο για τις καιρικές συνθήκες; Όπως είναι λογικό, ήταν αυτός που ένιωθε πιο άνετα από τους υπόλοιπους σε τέτοιες θερμοκρασίες και με τόση πολλή βροχή.

Ο Ντάρμπισιρ ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πριόνα, υπεύθυνου αποκατάστασης. Ακολούθησε το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος των συμπαικτών του, ενώ συμμετείχε και στο διπλό ως μπαλαντέρ. Η ταχύτητα και η διαρκής κίνηση στο χώρο, ήταν όλα όσα έδειξε από την αρχή και φυσικά ικανοποίησαν απόλυτα τον προπονητή του.

Το πάθος του Τιμούρ και το γκολ του Ντιόγκο

Οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις που έχει στα χέρια του ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελούν τον οδηγό του για τη φυσική κατάσταση που θέλει να χτίσει στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες χωρίστηκαν ακόμα ένα πρωινό σε γκρουπ και ξεκίνησαν το τρέξιμο. Ο ρυθμός αυξομειωνόταν, με βάση τις εντολές του Γεωργιανού προπονητή, αλλά και του γυμναστή της ομάδας, Μιχάλη Μιχαήλ.

Οι ασκήσεις με μπάλα δεν ήταν δυνατόν να λείψουν, μόνο που το διπλό έδωσε τη θέση του στο «κορόιδο». Ο Κετσπάγια συμμετείχε και ο ίδιος, προκειμένου οι παίκτες να παίξουν σε 3 γκρουπ των 7. Το πάθος και τα τάκλιν του 41χρονου προπονητή ακόμα και σε μια απλή άσκηση, έδιναν το ρυθμό και φυσικά το στίγμα για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο δικός του Ολυμπιακός. Ο τραυματισμός του Λεονάρντο στα δάχτυλα του ποδιού του αποδείχθηκε επιπόλαιος και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα.

Ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα ταλαιπωρεί και το Γκαλέτι, χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό. Στο απογευματινό διπλό, οι «γκρίζοι» νίκησαν τους «κίτρινους» με γκολ του Ντιόγκο.

Ηγετική συγκατοίκηση!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραμένει ο μόνος παίκτης χωρίς συγκάτοικο στη φετινή προετοιμασία. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν ο άνθρωπος που έμενε μαζί με το38χρονο τερματοφύλακα, όμως η αποχώρησή του σήμανε αυτομάτως και… μοναξιά για τον φίλο του. Ενδεχομένως αυτό να αλλάξει στην Ολλανδία, αφού ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμπιακού, θα κληθεί να βάλει στο κλίμα της ομάδας το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Μέλμπεργκ αποτελεί έτσι κι αλλιώς μια μεγάλη προσωπικότητα με ηγετικές ικανότητες, κάτι που φαινομενικά αποτελεί το πρώτο κοινό στοιχείο του Σουηδού με το Νικοπολίδη. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ζήτησε από την ομάδα το αγαπημένο του «4» για τη φανέλα του, όμως αυτό ανήκει από πέρσι στο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη λύση, παραχωρώντας τον αριθμό του σαν… καλωσόρισμα στο συμπαίκτη του και πλέον θα αγωνίζεται με το «24».

4 τα φιλικά στην Ολλανδία

Ακόμη ένα φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους έχει ζητήσει ο Κετσπάγια και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά τον πρώτο αγώνα με τη Χέρενφεϊν. Ο Γεωργιανός θέλει να δώσει λεπτά συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, έστω και αν στο συγκεκριμένο ματς η αντίπαλος θα είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια όμως, μπορούν να βγουν συμπεράσματα, αλλά και να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο ρεπό της φετινής προετοιμασίας θα απολαύσουν αύριο το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μετά την πρωινή προπόνηση, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι αριθμοί των παικτών:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε τα νούμερα που θα φέρουν τη νέα σεζόν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

1 Λεωνίδας Παναγόπουλος
2 Κυριάκος Παπαδόπουλος
3 Ντιντιέ Ντομί
4 Όλοφ Μέλμπεργκ
5 Γιώργος Γκαλίτσιος
6 Ιεροκλής Στολτίδης
7 Λουτσιάνο Γκαλέτι
8 Όσκαρ Γκονζάλεθ
9 Ματ Ντάρμπισιρ
10 Ντιόγκο Λουίς Σάντο
11 Ζαουάντ Ζαϊρί
14 Μίχαλ Ζεβλάκοφ
15 Ραούλ Μπράβο
17 Ανδρέας Βασιλόγιαννης
20 Ντουντού Σεαρένσε
21 Αβραάμ Παπαδόπουλος
22 Κώστας Μήτρογλου
24 Λεονάρντο Ντε Τζέσους Ζεράλντο
25 Φερνάντο Μπελούτσι
30 Τάσος Πάντος
33 Γιάννης Παπαδόπουλος
35 Βασίλης Τοροσίδης
50 Πάβελ Κόβατς
71 Αντώνης Νικοπολίδης
78 Ούρκο Πάρντο
88 Γιώργος Κατσικογιάννης

ΒΙΝΤΕΟ








redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: