Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Oλυμπιακός: Πάει στο Ζέεφελντ ο Κόκκαλης και παίρνει αποφάσεις !

Στο Ζέεφελντ θα βρεθεί την Πέμπτη ο Σωκράτης Κόκκαλης, μαζί με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της προετοιμασίας και τις εντυπώσεις του νέου τεχνικού της ομάδας, ενώ θα υπάρξει συζήτηση και για το μεταγραφικό κομμάτι. Ο κ.Κόκκαλης θα ενημερώσει τον Κετσπάγια για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων αναφορικά με τους τρέχοντες μεταγραφικούς στόχους, ενώ θα υπάρξει συζήτηση αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας σε άλλες θέσεις και δη στην επίθεση.

Περίπτωση Γκονζάλες

Απόσταση στο οικονομικό υπάρχει στην περίπτωση του Γκονζάλες της Μπέτις, αφού οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να βάλουν λεφτά στο ταμείο τους μετά τον υποβιβασμό και τον κοστολογούν περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να εκταμιεύσουν πάνω από 4-4,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την Μπέτις. Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της θέλει να τον πουλήσει για να ξεφορτωθεί το "βαρύ" συμβόλαιό του (1,1 εκ.ευρώ) οπότε η λογική λέει πως θα ρίξει τις απαιτήσεις της.

Περίπτωση Κάλστρομ

Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και στην περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ. Η Λιόν κοστολογεί τον Σουηδό στα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί η τιμή να πέσει περίπου στα 4 εκατομμύρια.

Ο επιθετικός

Οσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, στον Ολυμπιακό φαίνεται να μην βιάζονται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται η όποια κίνηση να γίνει τον Αύγουστο. Βλέπετε, θεωρούν ότι η επιθετική γραμμή με Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ και Μήτρογλου είναι "γεμάτη" και σε περίπτωση που κινηθούν για στράικερ και δη καλό, τότε ενδέχεται να "καεί" ο Ντάρμπισαϊρ για τον οποίο έγινε τόσος κόπος να αποκτηθεί από την Μπλάκμπερν. Από κει και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που θέλουν κάθε λογής επιθετικό να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και δη τα ρεπορτάζ περί Μάικλ Όουεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: